escribo luego existo

blog de laura cano & amigos

La Fundación Vodafone España i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya renoven el seu suport a Sailability Catalunya i el projecte ‘Vela Para Todos’

abril4

El projecte inclou el programa VelaPRO, una línia de professionalització para l’accés a l’ocupació de persones amb discapacitat a través de la nàutica esportiva que es va iniciar al 2009

1Fundacion-Vodafone-España-Esport-Generalitat-Sailability-Catalunya-2872 (4)Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Santiago Moreno, director general de la Fundación Vodafone España y Roser Hurtado, presidenta de Sailability Catalunya, han renovat l’acord de col·laboració que dona continuïtat a al projecte “Vela per a Tothom” de Sailability Catalunya, amb l’objectiu d’apropar la vela i els esports nàutics a qualsevol personal, independentment de la seva situació sòcio-econòmica, edat o si conviu o no amb una situació de discapacitat.

Fundación Vodafone España renova per 7è any els seu patrocini a aquest programa que garanteix per una banda el desenvolupament de les activitats de promoció de la vela accessible; i per una altra la continuïtat del programa ‘VelaPro’ per a la professionalització del col·lectiu de persones amb diversitat funcional a través de la nàutica esportiva. Per tal de garantir la professionalització d’aquestes persones, la Fundación Vodafone España treballa amb l’empresa BJ adaptaciones amb qui està desenvolupant una eina tecnològica que ajudarà a la navegació a través de sistemes de comunicació.

En el marc de la promoció de la vela accessible Sailability Catalunya organitzarà aquest any 2 esdeveniments gratuïts i oberts a tota la ciutadania: Fes-te a la mar Mataró (juliol 2013) i Fes-te a la mar Barcelona (desembre 2013). Des del inici del projecte l’any 2007, més de 2500 persones han accedit a la pràctica nàutica gràcies a “Vela per a Tothom”.

1Fundacion-Vodafone-España-Esport-Generalitat-Sailability-Catalunya (1)L’esforç més gran es realitza en el programa VelaPRO que aquest any incorpora un acord de col·laboració amb el Club Nàutic Garraf per incloure formació en navegació en creuer. Part d’aquesta formació es farà visible per la participació de les persones participants en el programa en algunes conegudes regates de dos tripulants. La primera d’elles és La Petrolera – Trofeu Fundación Vodafone España (15-17 de març) en la que va participar Eugeni Regi, amb en Leo Arroyo (del Club Nàutic Garraf), assolint la 8a posició amb l’embarcació Indian Creek – Fundación Vodafone España : “Estic molt agraït a Fundación Vodafone España, Generalitat de Catalunya i Sailability Catalunya per haver-me escollit per aquesta experiència”.

“Aquest any donem un pas més amb un nou repte: l’accés a la navegació d’altura per a totes les persones que troben dificultats afegides. Ho afrontem amb molta il·lusió”, comenta Diana Cuadras, directora tècnica de Sailability Catalunya i creadora del programa.

La renovació de l’acord permet, a més, l’obertura de 15 noves places per a l’accés a aquest programa.

Aquesta iniciativa està lligada a «Mobile World Capital for all» per a fer de Barcelona la capital mundial del mòbil per a tothom. Fundación Vodafone i Fundació Mobile World Capital col·laboren amb iniciatives que posen de manifest la capacitat de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions per a facilitar l’accés i el gaudiment per part de totes i tots de les activitats d’oci i cultura de la ciutat i per a fomentar la participació social i l’atenció a la gent gran, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i integració en la societat.

Contactes Premsa:

Sailability Catalunya

Fundación Vodafone

posted under notas prensa

Email will not be published

Website example

Your Comment: